#

EN HELT NY BYDEL

I Damsgårdssundet har du byen for dine føtter, og det meste i en armlengdes avstand. Damsgårdssundet er en del av Bergens historie, med særpreg og identitet. Nå skaper BOB liv i de gamle teglsteinsbyggene, samtidig som vi skaper en helt ny bydel.

Når du flytter inn i Krohnviken kommer du til en levende bydel. Markusplassen og den nye gangbroen er helt sentrale. Bergen kommune skal nå i gang med byggingen, slik at det skal stå ferdig i god tid før innflytting i Krohnviken.

#
#

TID TIL DET DU VIL

Den nye bydelen inviterer til et godt og avslappet liv, med torg, havnepromenade, kaféer, restauranter, butikker og andre servicefunksjoner. Slik får du alt du trenger, der du bor. Da får du mer tid til det du vil!

Havnepromenaden som bygges langs Damsgårdssundet blir en del av en sammenhengende turvei rundt indre Puddefjorden og Store Lungegårdsvann. Her kan du ta en tur før frokost og nyte soloppgangen over Ulriken, eller en sykkeltur etter jobb. Sommerstid inviterer bryggekanten til avslapping og kos. Hva med en pose reker fra butikken rett rundt hjørnet?

#
#

KORT VEI TIL ALT

Damsgårdssundet passer for alle. Her vil alle servicefunksjoner og mange arbeidsplasser ligge i gangavstand, og med bybanen er det ikke langt til jobb om du skal til Minde, Nesttun eller Fana.

Den nye gang- og sykkelbroen vil knytte Damsgårdssundet til sentrum. Da er BI og Universitetet kun minutter unna, og Torgallmenningen når du med en kort spasertur. Med sin beliggenhet rett ved siden av DNB sitt nye hovedkvarter i Solheimsviken, blir Krohnviken portalen inn til den nye bydelen langs Damsgårdssundet.

#
#