#
#

ET ENKLERE LIV I BYEN

Drømmer du om å flytte nærmere sentrum? Å bo i en leilighet med gangavstand til det byen har å tilby, kafélivet, teater, kino – eller å kunne spasere til jobb! I Krohnviken kan du velge mellom hele 36 leiligheter med to eller tre soverom. Disse leilighetene ligger vendt mot sjøen og har flott utsikt til fjorden og byen. I Krohnviken har BOB lagt alt til rette, slik at du skal mer tid til det du vil!

#
#

LYST, LUFTIG OG FRITT

I Krohnviken er det stort utvalg av leiligheter med varierte priser. Her vil de fleste kunne finne en passende leilighet, om man er par eller skal bo alene. De fleste leilighetene har utsikt til sjøen og havnepromenaden. Her sørger de store vinduene for mye lys. Fra balkongen kan du nyte ettermiddagskaffen mens du følger med på det som skjer. Eller du kan ta en treningstur opp til Løvstakken. Mulighetene er mange når du bor sentralt!

#
#

SENTRALT OG PASSE STORT

I Krohnviken bor du tett på det meste, med alle muligheter for å ta for deg av det byen har å tilby! 2-roms leilighetene har eget soverom og plass til det du trenger. Med smarte møbler og løsninger blir leiligheten passe stor, om du bor alene eller med en du er glad i. Innglasset balkong gir mulighet for egen «vinterhage», et sted for lenestolen og en god bok.