#

TETT PÅ DET MESTE

I Krohnviken tilbyr nå BOB 104 sentrumsnære leiligheter tett på sjøen og ved foten av Løvstakken. Bor du i Krohnviken har du nærhet til det meste. I nærområdet finner du alt du trenger i hverdagen, både dagligvarer, kaféer, restauranter, treningssenter, lege og mye mer. For ikke å glemme flere tusen arbeidsplasser. Like utenfor døren!

Med den nye gangbroen over til Marineholmen er du kun en spasertur unna sentrum. Den nye gangbroen vil stå klar til bruk i god tid før innflytting. I Krohnviken er det planlagt både sykkelboder og plass for lagring av kajakk. Slik at du kan leve et aktivt liv. Velkommen til Krohnviken!

#
#

LYST OG LUFTIG

I Krohnviken planlegges en fantastisk takterrasse med storslått utsikt over Damsgårdssundet, byen, Fløien, Ulriken og Løvstakken.

Her kan du nyte solen hele dagen, fra den står opp over Ulriken til den går ned over Askøy. Du kan selvsagt bruke Wi-Fi på takterrassen også, slik at du på late dager kan ligge i solen og surfe på nettet. Etablering av takterrasse forutsetter godkjenning fra kommunen.

#
#

VARIERT OG FARGERIKT

Den lekne, fargerike arkitekturen fra Viken Amfi lever videre i Krohnviken. Her brytes hvite hovedvolum opp av mindre former i friske farger. Balkonger omslutter bygningshjørnene og gir gløtt mot Puddefjorden for flest mulig.

Variasjonen på utsiden gjenspeiles også på innsiden. Prosjektet består av et bredt spekter av leilighetstyper, fra ettroms leiligheter på 35 kvm. til den største toppleilighten på 124 kvm. Det rike spennet i planløsninger og leiligheter sikrer mangfold og variasjon blant beboerne.

#
#

EN TRYGG HANDEL

Kjøper du en ny bolig hos BOB er det godt å vite at vi er der, også etter at du har flyttet inn. BOB ivaretar rollen som forretningsfører. I tillegg tilbyr BOB vaktmestertjenester som kan stå for plenklipping, snømåking og andre oppgaver som sameiet ønsker bistand til.

BOB har mer enn 70 års erfaring med byutvikling i Bergen, fra Landås, Fyllingsdalen og Åsane til Georgenes Verft og nå, Damsgårdssundet. I alle disse årene har vi bistått kundene våre for å gi dem en enklere hverdag. Du skal være trygg på at BOB ivaretar sameiet på beste måte, slik at du kan bruke tiden din på det du ønsker!

#
#